پاوربانک‌ها یکی از آیتم‌هایی هستند که برای تأمین انرژی دستگاه‌های هوشمند در هر زمان و مکان مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ اما انتخاب مدل مناسب با توجه به ظرفیت، سرعت شارژ و تعداد درگاه‌ها اهمیت زیادی دارد. در این مطلب قصد داریم نکات کلیدی خرید پاوربانک را بررسی کنیم تا به شما در انتخاب بهترین گزینه متناسب با نیازتان کمک کنیم.

عوامل موثر در انتخاب پاوربانک

پاوربانک‌ها مانند سایر گجت‌های الکترونیکی، ویژگی‌های مختلفی دارند که در قیمت و انتخاب شما موثر هستند. توصیه می‌کنیم با این عوامل آشنا باشید و نیاز خود را شناسایی کنید تا پس از خرید، مشکلی برای گوشی یا سایر ابزارهایی که دارید پیش نیاید.

حجم باتری

سرعت شارژ

برای انتخاب یک پاوربانک ایده‌آل، باید آداپتور ابزارهایی که می‌خواهید با پاوربانک شارژ کنید را بررسی کنید تا سرعت ‌آن مشخص شود و مطابق همان سرعت، بهترین آیتم را بخرید؛ مثلا سرعت شارژ آداپتور گوشی‌های اپل، ۲۰ واتی است و اگر گوشی شما از این برند است، بهتر است پاوربانک ۲۰ واتی انتخاب کنید. 

پورت‌ها

پورت یا درگاه، به رابط سخت‌افزاری کابل گفته می‌شود؛ تایپ سی، میکرو یو‌اس‌بی، لایتنینگ از متداول ترین درگاه‌ها هستند و ممکن است روزمره بارها از آن استفاده کنیم. پاوربانک‌ها دو نوع پورت دارند: پورت ورودی و پورت خروجی؛ از پورت ورودی برای شارژکردن خود پاوربانک و از پورت خروجی برای شارژکردن، با استفاده از پاوربانک استفاده می‌کنیم. 

بررسی پورت‌های ورودی و خروجی پاوربانک از دو جهت اهمیت پیدا می‌کند؛ مورد اول اینکه پورت ورودی پاوربانک باید برای شما در دسترس باشد و به حمل یک کابل فقط برای شارژ‌کردن پاوربانک نیاز نداشته باشید. مورد دوم اینکه پورت خروجی باید با کابل‌های فعلی شما سازگار باشد تا شما را به دردسر نیندازد.

برند

مثل سایر گجت‌های الکترونیکی، برند در کیفیت، قیمت و عملکرد پاوربانک تاثیرگذار است. بهترین برندهای پاوربانک که پیشنهاد می‌کنیم حتما مدل‌های آن‌ها را متناسب با بودجه‌ای که دارید بررسی کنید، برندهای Powerology، Anker، Xiaomi، ‌Baseus و با اولویت پایین‌تر، McDoDo، Energizer و Remax هستند. برخی برند‌ها نیز به صورت اختصاصی برای محصولات خود، پاوربانک عرضه کرده‌اند؛ مثلا اگر شما آیفون دارید می‌توانید از پاوربانک اپل نیز استفاده کنید.

پشتیبانی از شارژ وایرلس

فناوری شارژ وایرلس چند سالی است که ارائه شده و کم‌کم در انواع محصولات از جمله محصولات پرچمدار استفاده می‌شوند. چنانچه گوشی یا هندزفری شما از این فناوری پشتیبانی می‌کند، یکی از عواملی که می‌تواند در انتخاب پاوربانک اهمیت داشته باشد، پشتیبانی شارژ وایرلس است؛ البته پشتیبانی از شارژ وایرلس، قیمت پاوربانک را افزایش می‌دهد. اگر گوشی آیفون دارید، می‌توانید از مدل‌هایی که از قابلیت Magsafe پشتیبانی می‌کنند استفاده کنید.

پاوربانک پیشنهادی برای گوشی‌های اپل

پاوربانک بیسوس مدل Baseus PPMT 03

با ظرفیت ۱۰ هزار میلی‌آمپر و پشتیبانی از شارژ وایرلس و مگ سیف.

پاوربانک اپل مدل MagSafe Battery Pack

با ظرفیت ۱۴۶۰ میلی‌آمپر و پشتیبانی از شارژ وایرلس و مگ‌ سیف.

پاوربانک مک‌دودو مدل MC-877

با ظرفیت ۲۰ هزار میلی‌آمپر و پشتیبانی از شارژ وایرلس و مگ سیف.

پاوربانک پیشنهادی برای همه‌ی برندها

پاوربانک انکر مدل A1617H11

با ظرفیت ۱۰ هزار میلی‌آمپر و پشتیبانی از شارژ وایرلس.

پاوربانک شیائومی مدل 3 Ultra Compact

با ظرفیت ۱۰ هزار میلی‌آمپر.

خرید پاوربانک اقساطی از ازکی‌وام

شاید فکر کنید که خرید پاوربانک از ضروریاتی نباشد که بخواهید آن را به‌صورت اقساطی تهیه کنید؛ اما اگر اولویت‌های دیگری برای خرید اقساطی داشته باشید، می‌توانید در کنار آن به خرید پاوربانک نیز فکر کنید؛ به‌عنوان مثال ممکن است قصد داشته باشید به کمک اعتبار ازکی‌وام، گوشی قسطی خریداری کنید. پس از خرید ممکن است باز هم اعتبار خرید کالا برای شما باقی‌مانده باشد. در این صورت می‌توانید از اعتبار باقی‌مانده خود برای خرید ابزارهایی مانند پاوربانک استفاده کنید؛ پس اگر به فکر خرید پاوربانکی مناسب هستید، برای خرید اقساطی می‌توانید در سایت ازکی‌وام ثبت‌نام کنید.